Wedstrijdverslag RGLVC/Vijlen JO11-2 – ZwartWit/SJS JO11-2(9-1, beker)

De eerste competitiewedstrijd voor de jongens van Patrick was de thuiswedstrijd tegen de boys van Eys/Simpelveld. Met veel enthousiast publiek langs de lijn was het team aangevuld met Mwaz en in de tweede helft met Valentino: goed om te zien dat de beide kerels weer ‘op het oude nest’ teruggekeerd waren en zij zouden een waardevolle aanvulling op het uitstekende team zijn. We gaan een mooie competitie tegemoet, althans daar heeft het alle schijn van !
De wedstrijd was goed en wel begonnen of Sem testte de prima keepende speler van de tegenstander al uit nadat Gytano hem in scoringspositie gebracht had. De volgende aanval verliep vanaf de voet van Thijmen die een mooie pass op Mohammed gaf. Mo’tje was ongelukkig in de afronding en zeker in de eerste fase van de wedstrijd ging het best gelijk op. Wat opviel was het hoge baltempo dat van de zijde van Rood Groen gehanteerd werd. De conditietraining, gegeven door de mamma’s in de doordeweekse training wierp duidelijk zijn vruchten af. Een genot om naar te kijken bovendien! Langzaamaan werd duidelijk dat de thuisclub toch echt de betere partij was en nadat Sem van afstand geschoten had, was het Mohammed die attent was bij de rebound en de bal listig binnentikte. Het hek was van de dam want uit de volgende aanval, waarbij Sem een prima pass gaf op Gytano, werd het tweede doelpunt gescoord. Brian en Quen hielden de boel achter vakkundig dicht en ook Thijmen stond zijn mannetje. De enkele keer dat de tegenstander toch door de solide verdediging heen wist te breken, stond daar alleskunner Vince die zijn doel met verve verdedigde. De aanvallende intenties bleven en de combinatie Thijmen – Gytano zorgde voor de volgende spannende momenten voor het doel van de tegenstander. Sem maakte een mooie rush over het veld en eigenlijk had dat met een doelpunt beloond moeten worden, maar helaas. De koppies gingen niet hangen waaruit blijkt dat Patricks mannen ook mentaal gegroeid zijn: de aanvallen bleven komen. Mwaz combineerde vrolijk met Gytano die op zijn beurt de bal weer bij Mwaz bezorgde. Deze tikte de bal net naast het doel. Gytano schoot vervolgens nog een keer op de paal en de prima pass van Brian op Mwaz werd helaas ook niet beloond met een doelpunt. Quen en Thijmen zorgden achterin ervoor dat Zwart Wit niet in het spel kon komen en Vince verkleinde zijn doel vakkundig, zodat het tegendoelpunt niet gemaakt kon worden. 2-0 was de ruststand maar onze jongens hadden meer verdiend. De complimenten in de pauze waren terecht en ook vanaf de zijlijn gegeven. Na de rust was Valentino weer terug bij zijn oude ploegmakkers en dat was voor hem en voor het team heerlijk om te zien.
Uit de eerste scrimmage na rust kon Valentino noch Gytano scoren. Ook het schot van Sem miste het doel net, ook dankzij goed ingrijpen van de keeper van de tegenstander. De volgende voorzet, dit keer vanaf de voet van Valentino, werd door Gytano wel omgetoverd tot een doelpunt en toen was de scoringsmachine E2 op stoom. De hoekschop van Thijmen kwam bij Gytano, deze speelde door naar Sem en hij tikte de bal naar Mwaz die vervolgens de 4-0 scoorde. Valentino was duidelijk in zijn element en schoot de volgende bal snoeihard op de paal. Sem zorgde voor de volgende goal door goede inzet en nauwkeurige passing. Heel soms kwam Zwart Wit nog voor de goal van Vince maar deze stond zijn mannetje. Toch kon hij niet voorkomen dat de tegenstander een keer tot scoren kwam. Daarna namen de jongens weer het heft in handen en vanuit de volgende hoekschop van Thijmen, kopte Sem de terecht 6-1 binnen. Uit de combinatie Mwaz en Valentino viel het volgende doelpunt: 7-1 Kevin was de scheidsrechter en floot een prima partij. Valentino vond dat hij genoeg voorzetten had gegeven en wilde zelf opnieuw scoren en dat lukte! Hij schoot mooi de 8-1 binnen. Sem schoot daarna nog snoeihard net over en uit de combinatie van Thijmen en Gytano zou de laatste goal van de wedstrijd vallen. De eindstand werd daarmee 9-1 en daar was niets op aan te merken.
Degene die de wedstrijd gezien hebben, zagen een echt hecht team, gelukkig weer aangevuld met Mwaz en Valentino. Patrick heeft daarmee een prima team onder zich dat, mits het niveau van vandaag keer op keer gehaald wordt, absoluut een kampioenskandidaat in de klasse kan zijn. Tel daarbij het bereiken van de volgende ronde in het bekertoernooi op en de tegenstanders weten wat op hun afkomt als de E2 van Rood Groen op visite komt. Top jongens en complimenten aan de trainer die de zaken zo goed voor elkaar heeft!


Wedstrijdvormen 8 tegen 8

27 augustus 2018

Alles over de wedstrijdvorm 8 tegen 8 in de bijgevoegde flyer

Spelregels wedstrijdvorm 8 tegen 8

Vernieuwde kledinglijn verkrijgbaar bij Ivo’s Sportshop

17 augustus 2018

De Rood Groen LVC’01 kledinglijn van Masita is geheel vernieuwd en is voor onze leden verkrijgbaar bij Ivo’s Sportshop in Simpelveld.

Klik hier om de flyer te…

Wedstrijdverslag RGLVC/Vijlen JO11-2 – VV Hellas JO11-2 (6-3)

8 oktober 2017

Ijskoud door de snijdende wind was het op het lege veld in Lemiers toen de jongens van Patrick aantraden voor hun derde competitiewedstrijd. De tegenstander van vandaag had nog geen punt laten liggen dus op voorhand zou het een lastige klus worden. De wedstrijd zou ook redelijk spannend verlopen…

Wedstrijdverslag LHC JO11-2 – RGLVC/Vijlen JO11-2 (0-9, beker)

17 september 2017

Semi, Gytano, Mohammed, Vince (rots in de branding op de doellijn), Quen, Brian, Valentino en Thijmen traden in de zonnige herfstmorgen aan op het kunstgrasveld bij LHC. De mannen van Patrick wisten dat er met groot verschil van de tegenstander gewonnen moest worden, wilden men ook dit jaar in…

Wedstrijdverslag RGLVC/Vijlen JO11-2 – Schaesberg JO11-2 (9-2, beker)

11 september 2017

In de stromende regen en in bittere kou, zouden de jongens van Patrick het vanochtend moeten opnemen tegen de vooraf sterker ingeschatte Landgraafse tegenstanders. Brian ┬ádeed voor de eerste keer mee in het team en Arjan was vandaag ook voor het eerst van de partij. Beiden zouden een prima…Facebook