Wedstrijdverslag RGLVC – Passart-VKC (2-0): Eerste drie punten een feit

Wedstrijdverslag
Op deze natte herfstachtige zondag moest Rood Groen in haar 3e competitie wedstrijd thuis aantreden tegen Passart-VKC. Na twee nederlagen moest er vandaag resultaat gehaald worden. In de staag neervallende regen begon Rood Groen goed aan de wedstrijd. In de 10e minuut resulteerde dit in een penalty toen Bart Dieteren in het strafschopgebied werd neergelegd. Helaas werd de penalty, door Scott van Delden, net langs de verkeerde kant van de paal geschoten. Rood Groen leek even van slag want Passart kwam enkele keren gevaarlijk door maar wist ook niet te scoren. De wedstrijd kantelde toen een Passart speler in de 30 minuut een directe rode kaart kreeg. Noah Rombach moest na deze tackle op hem met een enkelblessure gewisseld worden. Tot de rust gebeurde er niet veel zodat de ruststand 0-0 was.

In de tweede helft maakte Rood Groen het spel en beperkte Passart zich tot verdedigen en hoopten zij met een spaarzame tegenstoot te scoren. Pas in de 75ste minuut werd de ban gebroken toen Rood Groen, na een afgeslagen corner van Passart, met een snelle counter richting de Passart goalie ging. Scott van Delden gaf precies op tijd de steekbal op de goed cross lopende Brian Savelberg die de bal langs de ver voor zijn goal staande keeper schoof. 1-0 voor Rood Groen dat daarna het spel bleef maken en rustig bleef loeren op kansen. Deze kwamen er en in de 83ste minuut gaf Brian Savelberg een voorzet richting tweede paal waar Dennis Boon alert was en binnentikte. Met deze 2-0 was de wedstrijd beslist. Passart probeerde het nog wel maar de overtuiging ontbrak. Indien Rood Groen wat zorgvuldiger had gespeeld en beter de vrijstaande inkomende middenvelders had bediend was de score vermoedelijk hoger opgelopen. Toen de scheidsrechter affloot kon Rood Groen de eerste drie punten bijschrijven. Volgende week, uit bij Zwart – Wit ’19 in Eys kan Rood Groen op jacht naar de volgende overwinning.

Opstelling
1. Björn Geelen, 2. Marcel Bold, 3. Jordy Jagemann, 4. Scott van Delden, 5. Tim Bock, 8. Bart Dieteren (13. Alexander Jungheim), 9. Biagio Franssen, 14. Jelle Teheux , 16. Noah Rombach (7. Dennis Boon), 17. Brian Savelberg, 18. Timo Zenden

Doelpunten
75′ Brian Savelberg (1-0)
83′ Dennis Boon (2-0)

Videoverslag


Wedstrijdverslag SV Zwart – Wit ’19 – RGLVC (2-1): RGLVC laat zich kaas van het brood eten

16 oktober 2017

Wedstrijdverslag
Nadat we vorige week in de herfstregen stonden was het vandaag en zomerse dag en moest Rood Groen op bezoek bij de buren in Eys om de een van de weinig derby’s te spelen. Met een echte radioverslaggever en een waarnemer van de KNVB begon Rood Groen goed aan de wedstrijd….

Wedstrijdverslag Wijnandia – RGLVC (2-0): RGLVC verliest ook tweede wedstrijd

2 oktober 2017

Wedstrijdverslag
Op deze eerste dag van oktober moest Rood Groen LVC’01 aantreden tegen Wijnandia. Rood Groen, dat haar eerste wedstrijd had verloren, wilde hier een goed resultaat neerzetten. Wijnandia dat haar eerste wedstrijd had gewonnen wilde die lijn natuurlijk doortrekken. Wijnandia…

Wedstrijdverslag RGLVC – KVC Oranje (1-4): RGLVC kan goede voorbereiding geen vervolg geven

25 september 2017

Wedstrijdverslag
Drie weken later dan de afgelopen jaren het geval was, begon vandaag de competitie bij de amateurs. Na een goede voorbereiding met behoorlijke resultaten in het bekertoernooi moest Rood Groen, dat amper spelers mutaties heeft ondergaan, aantreden tegen KVC Oranje. Tegen deze…

Uitslagen oefen- en bekerwedstrijden RGLVC 1

17 augustus 2017

Hieronder een overzicht van de gespeelde oefen- en bekerwedstrijden van ons eerste elftal.

Zaterdag 22 juli, oefenwedstrijd
FC Kerkrade-West – Rood Groen LVC’01 4-3
   Doelpunten: Alex Jungheim (2x), Bart Dieteren

Zondag 13 augustus, oefenwedstrijd
Rood Groen…

Programma voorbereiding selectie seizoen 2017-2018 (Update #1)

10 augustus 2017

Beste spelers,

Hieronder enkele belangrijke overzichten voor het aankomende seizoen. Klik op de links om de documenten te downloaden.

Programma…

Eerste elftal heeft grensrechter gevonden !

22 juli 2017

Enige tijd geleden hebben we onderstaand bericht geplaatst. We zijn dan ook heel blij dat we de vacature van grensrechter hebben kunnen invullen. Niemand minder dan onze oude bekende Piet Vanhouttem zal de vlag het komende seizoen weer in de hand nemen.

Piet, welkom terug en heel veel…

Even voorstellen: Jeremy van Wissen

28 juni 2017

Er staat een nieuw jaar met nieuwe kansen voor de deur. Vanaf komend seizoen zal Jeremy van Wissen trainer zijn van het eerste elftal van Rood Groen LVC’01. Een nieuw gezicht dus in onze vereniging. Vandaar dat wij hem even aan jullie willen voorstellen:

Wie?
Juist ja, Jeremy van Wissen…Facebook