Sportcomplex

Sportcomplex Molenveld

Rood Groen LVC’01 is gehuisvest op Sportcomplex Molenveld gelegen aan de Oude Akkerweg 153 tussen Lemiers en Vaals. Het complex is exclusief af te huren voor trainingskampen, bedrijfs(voetbal)toernooien en andere evenementen. Vanaf de Rijksweg N278 is het complex centraal, maar prachtig gelegen in het Heuvelland. Getuige het feit dat de nationale elftallen van Nederland, Duitsland, Nigeria, Japan en vele BVO verenigingen uit de hele wereld zoals Bayern M√ľnchen, Ajax, Roda JC, FC Volendam, 1860 M√ľnchen en Karlsruher SC reeds trainingen of wedstrijden afwerkte op het complex.

Het complex is zeer uitgebreid en beschikt over vier goed onderhouden voetbalvelden, negen kleedruimtes (waarvan 3 voor scheidsrechters), ruime parkeergelegenheid, een multifunctionele ruimte en een kantine. Op korte afstand van het complex zijn verschillende groepsaccommodaties te vinden. Een van de grootste Landal bungalowparken van Nederland ligt op slechts een steenworp afstand en ook de vier sterren hotels van Hotel Bloemendaal en Kasteel Vaalsbroek in Vaals liggen op korte afstand. Het prachtige Parkstad Limburg Stadion (capaciteit 19.200) van Roda JC ligt op ongeveer een kwartier rijden van het complex. Het Tivoli-stadion (capaciteit 32.960) van het Duitse Alemannia Aachen ligt zelfs maar op tien minuten rijden van het sportcomplex Molenveld.

Vaals en Zuid-Limburg in het algemeen lenen zich uitstekend voor een ontspannen wandeling of fietstocht. De bewegwijzerde routes zijn goed onderhouden en zullen garant staan voor een succesvol trainingskamp. Het complex leent zich dan ook uitstekend als startpunt voor wandel- en fietsevenementen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van het complex kan contact opgenomen worden met Thijs Jussen via mailadres m.jussen1@kpnplanet.nl en telefoonnummer 06-5103 4569.

Wij verheugen ons reeds op uw bezoek!

Sportcomplex Molenveld


Facebook