Algemeen

RGLVC’01 verkoopt loten voor de grote clubactie

De leden van Rood Groen LVC’01 zijn weer gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf heden benaderen zij zoveel mogelijk mensen om loten te kopen. Het is echter ook mogelijk om de loten online via www.roodgroenlvc01.nl te kopen. Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) mogen de verenigingen zelf houden.

Gezien de positieve reacties na deelname aan de laatste Grote Clubacties doet Rood Groen LVC’01 nu ook weer mee onder het motto ‘voor wat, hoort wat’! De opbrengst van de loten zal gelijk in alle elftallen geïnvesteerd worden. De seniorenelftallen ontvangen met de opbrengst een trainingstenue, sporttrui of sporttas die gedeeltelijk ook mogelijk gemaakt wordt door Ivo’s Sportshop uit Simpelveld. Het is mooi om te zien dat de leden hier dan ook zelf actief mee aan de slag gaan. Met recht, voor wat, hoort wat!

Prijzen
Naast de hoofdprijs van € 100.000,- of een Volkswagen Up zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen. De winkans is in 2017 wederom fors gestegen t.o.v. 2016, door een flinke uitbreiding van het prijzenpakket.

Online verkoop
Het is ook mogelijk om via de website www.roodgroenlvc01.nl loten te kopen. Dit werk eenvoudig, veilig en snel. Via deze link: https://clubactie.nl/actie/RoodgroenLVC011 kun je de loten gelijk bestellen en kopen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij het bestuur van Rood Groen LVC’01 onder telefoonnummer: 06-15478669 of emailadres info@roodgroenlvc01.nl.


Uitslagen en standen nieuwe pupillenvormen deels zichtbaar

9-10-2017

De competities in het amateurvoetbal zijn begonnen. Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

Op dit moment is nog…

Kantine Kienen op vrijdag 27 oktober!

30-09-2017

Prijzzzzen, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait tijdens Rood Groen’s Kantine Kienen op vrijdag 27 oktober! Natuurlijk mag dit unieke evenement niet ontbreken in je agenda! Bingokaarten, echte showmasters, een geflipte DJ, heel veel leuke prijzen en zelfs twee unieke hoofdprijzen en…Facebook