Algemeen

Kantine Kienen op vrijdag 27 oktober!

Prijzzzzen, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait tijdens Rood Groen’s Kantine Kienen op vrijdag 27 oktober! Natuurlijk mag dit unieke evenement niet ontbreken in je agenda! Bingokaarten, echte showmasters, een geflipte DJ, heel veel leuke prijzen en zelfs twee unieke hoofdprijzen en je hebt alle ingrediënten die je nodig hebt voor een knotsgekke en vooral ludieke avond! Het Kantine Kienen bestaat dit jaar alweer 6 jaar en het wordt elk jaar gekker! Deze editie van het Kantine Kienen heeft zelfs twee hoofdprijzen, want behalve een LED-TV van RTV Geelen, is er ook nog een weekendje weg naar Tropical Islands in Berlijn te winnen!

Iedereen is welkom op vrijdag 27 oktober in de kantine van Rood Groen LVC’01. Inschrijven van tevoren is niet nodig. Het wordt een gezellig avond voor jong en oud, waarbij gespeeld gaat worden om mooie prijzen. Dit alles zal in juiste banen geleid worden door niemand minder dan de alom bekende Crazy Krisje, Gaston Wolf en Bora Bingo Balls..!! De avond zal begeleid en afgesloten worden door niemand minder dan DJ It’s Jorday, oftewel Jordy Bergmans uit Vijlen. Een knotsgekke avond dus, die je niet mag missen!

Twee hoofdprijzen
Dit jaar zijn er maar liefst twee hoofdprijzen te noteren. Bijna ‘traditioneel’ zal er weer een LED flatscreen TV uit gaan. Alsof dat nog niet genoeg is, valt er dit jaar nog een tweede hoofdprijs te winnen. En wat voor één! Speciaal voor het Kantine Kienen is er een weekendje beschikbaar gesteld in het Berlijnse Tropical Island. Dit is Europa’s grootse indoor vakantieparadijs. Het betreft maar liefst twee tropische overnachtingen voor twee volwassenen in een bungalow op het park. En ook alle overige prijzen liegen er niet om. Dinerbonnen, waardebonnen, attractietickets en consumptiebonnen zijn allemaal geheel gratis door de middenstand van Vaals beschikbaar gesteld.

Informatie
De kantine van het voetbalcomplex Molenveld in Vaals is het strijdtoneel voor deze activiteit. Inschrijven kan ter plekke. De bingokaarten kosten € 5,- per stuk, waarmee je 4 ronden kunt deelnemen en kans maakt op (minimaal) 12 prijzen. De avond start om 19.30 uur. Zorg dat je er tijdig bij bent, want de eerste hoofdprijs gaat er al in de eerste ronde uit.


Uitslagen en standen nieuwe pupillenvormen deels zichtbaar

9-10-2017

De competities in het amateurvoetbal zijn begonnen. Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

Op dit moment is nog…

RGLVC’01 verkoopt loten voor de grote clubactie

30-09-2017

De leden van Rood Groen LVC’01 zijn weer gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf heden benaderen zij zoveel mogelijk mensen om loten te kopen. Het is echter ook mogelijk om de loten online via www.roodgroenlvc01.nl te…Facebook