Algemeen

Kantine Kiene komt er aan: Vrijdag 26 okt!

Spanning en sensatie bij Rood Groen LVC’01. Na het grote succes van de eerste vijf edities van het Kantine Kiene mag dit waanzinnige evenement natuurlijk niet ontbreken in de agenda van 2018. En wel op vrijdag 26 oktober wordt deze unieke activiteit wederom in de kantine van Rood Groen LVC’01 georganiseerd! Bingokaarten, twee echte showmasters, een geflipte DJ, diverse leuke prijzen, een spetterende hoofdprijs en je hebt alle ingrediënten die je nodig hebt voor een gezellige en ludieke avond! Het Kantine Kiene bestaat dit jaar alweer 6 jaar en elk jaar is het een groot succes. Dit jaar betreft het een speciale editie, want Kantine Kiene 2018 goes Holland..!

Vrijdag 26 oktober gaat het dus weer gebeuren voor de leden, supporters, Janou, vrienden en sponsoren van Rood Groen LVC’01. Iedereen is dus van harte welkom! Het wordt een gezellig avond voor iedereen, waarbij gespeeld gaat worden om mooie prijzen. En de hoofdprijs zal ook dit jaar een LED TV worden die mede mogelijk gemaakt wordt door RTV Geelen! Dit alles zal in juiste banen geleid worden door niemand minder dan de alom bekende Crazy Krisje, Robin Wolf en Bora Bingo Balls..!! Een knotsgekke avond dus, die je niet mag missen!

Prijzzzzen mensen!
Alle prijzen zijn geheel gratis door sponsoren beschikbaar gesteld en het resultaat daarvan mag er zijn. Dinerbonnen, attractietickets, waardebonnen en dus de heel bijzondere hoofdprijs zijn slechts een kleine greep uit de grote prijzenpot die door de middenstand van Vaals en omgeving ter beschikking is gesteld!

Waar dan?
De kantine van het Sportcomplex Molenveld is het strijdtoneel voor deze activiteit van Rood Groen LVC’01. Inschrijven kan ter plekke. De bingokaarten kosten € 5,- per stuk, waarmee je vier ronden kunt deelnemen en kans maakt op (minimaal) 12 prijzen. De avond start om 19.30 uur. Mis hem niet!


Ik val op!

17-09-2018

Een aantal kinderen komen op de fiets vanuit Vaals en Vijlen naar Lemiers.
We hebben al een aantal malen gesignaleerd dat er kinderen zijn die zonder goed werkende verlichting fietsen. Dit in combinatie met donkere trainingskleding maakt dat zij zeer slecht zichtbaar zijn voor de overige…Facebook