Algemeen

Belangrijke informatie voor onze spelende leden !!!

Beste leden, hier volgt belangrijke informatie over de Voetbal.nl app, met name in verband met de AVG. Denk aan het aanpassen van de spelersfoto. Leden jonger dan 16 jaar mogen dit (vanwege AVG) niet meer zelf in de app aanpassen. Ouders kunnen die foto wijzigen, maar het e-mailadres van de ouder dient wel eerst goed in de ledenadministratie te zijn vastgelegd. Dit is nou zo’n voorbeeld waar het lid, de ouder én de ledenadministrateur met zijn driëen iets moeten afstemmen.

En oh zo belangrijk die spelersfoto, want dat is de foto waarmee de scheidsrechter de spelerspas controleert.
Indien er geen spelersfoto is, mag er niet worden gevoetbald.

Sportlink heeft een mooie hulppagina gemaakt waarop de belangrijkste vragen worden beantwoord. Klik hier om deze pagina te openen.

Het is belangrijk om aandacht te schenken aan het op orde krijgen van de basisregistratie, en dan met name de NAW-gegevens, spelersfoto en e-mailadres. Controleer deze gegevens ook via de app en geef aanpassingen door aan de ledenadministratie.


Ik val op,

17-09-2018

Een aantal kinderen komen op de fiets vanuit Vaals en Vijlen naar Lemiers.
We hebben al een aantal malen gesignaleerd dat er kinderen zijn die zonder goed werkende verlichting fietsen. Dit in combinatie met donkere trainingskleding maakt dat zij zeer slecht zichtbaar zijn voor de overige…

‘Hup, samen naar buiten nu. Niet opgeven. Lekker voetballen.’

31-08-2018

ING start het nieuwe voetbalseizoen met een motivatiespeech voor het hele Nederlandse voetbal. Met deze speech, onder meer in de vorm van een nieuweFacebook