Algemeen

Uitslagen en standen nieuwe pupillenvormen deels zichtbaar

De competities in het amateurvoetbal zijn begonnen. Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

Op dit moment is nog niet alle software volledig ingericht op deze nieuwe situatie. Daarom zullen in diverse services van Sportlink (Club.Website, Club.dataservice, Club.tv, Sportlink Club, Official Portaal, Widget KNVB) de uitslagen en/of standen nog zichtbaar zijn. Er wordt aan gewerkt om ook deze diensten zo snel mogelijk aan te passen.

Geen uitslagen
Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.

Bron: www.knvb.nl


RGLVC’01 verkoopt loten voor de grote clubactie

30-09-2017

De leden van Rood Groen LVC’01 zijn weer gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf heden benaderen zij zoveel mogelijk mensen om loten te kopen. Het is echter ook mogelijk om de loten online via www.roodgroenlvc01.nl te…

Kantine Kienen op vrijdag 27 oktober!

30-09-2017

Prijzzzzen, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait tijdens Rood Groen’s Kantine Kienen op vrijdag 27 oktober! Natuurlijk mag dit unieke evenement niet ontbreken in je agenda! Bingokaarten, echte showmasters, een geflipte DJ, heel veel leuke prijzen en zelfs twee unieke hoofdprijzen en…Facebook