Lidmaatschap

Als voetbalvereniging Rood Groen LVC’01 vinden wij het belangrijk dat onze spelers – jong en oud – met plezier en beleving hun sport beoefenen. In een teamsport als voetbal spelen sociale aspecten een belangrijke rol, je moet het samen doen. Dit geldt niet alleen voor de spelers of speelsters in een team, maar ook voor iedereen om een team heen: begeleiders, trainers, ouders en bestuur. Als deze samen zorgen voor een goede sfeer dan zal dit vertaald worden in voetbalenthousiasme. Het lid zijn van onze vereniging en het functioneren binnen een team vraagt om gedragsregels en discipline. Wij geven geen opsomming van wat wel en niet mag of van wat wel en niet moet. We gaan uit van respect voor elkaar, normaal omgaan met elkaar en elkaars spullen en het nakomen van afspraken. Kortom, het respecteren van normen en waarden en elkaar aanspreken en corrigeren op afwijkingen van dit normale gedrag.

Resultaat kan eenvoudig worden vertaald in winnen, winstpunten, veel doelpunten en kampioen worden. Resultaat kan ook vertaald worden in sfeer, enthousiasme en betrokkenheid van ouders en spelers. Wij vinden dit laatste belangrijk, zonder daarbij het presteren uit het oog te verliezen. Uiteraard is het resultaat een belangrijke factor binnen de voetbalsport, maar dan wel nadat enthousiasme, goede sfeer en betrokkenheid (ook van de ouders) zijn gewaarborgd.

Hoewel voetbal vaak nog een mannenwereld is, hebben ook de dames en meisjes binnen Rood Groen LVC’01 hun plek gevonden. Het is een afdeling die volop in bloei is en waarvoor de belangstelling nog steeds groeit.

De (competitie)wedstrijden van de jeugd en veteranen worden gespeeld op zaterdag, de competitiewedstrijden van de heren en dames senioren op zondag.

Verder worden er naast het voetballen ook tal van andere (voetbalgerelateerde) activiteiten georganiseerd, zoals o.a.:
– Seizoensopening en –afsluiting
– Sinterklaasviering
– Kienavonden
– Café-activiteiten (tafelvoetbal, darts, ‘nagelen’, sjoelen, etc.)
– Diverse voetbaltoernooien

  Klik hier voor alle informatie met betrekking tot het lidmaatschap van Rood Groen LVC’01 (PDF/Adobe Acrobat document).

De bijbehorende formulieren kunnen worden gedownload via ‘Club Info’ -> ‘Downloads’.


Facebook